Skärgårdsstädning, skärgårdssnickare Stäfirma Stockholm Plus

Skärgårdsstädning, skärgårdssnickare Stäfirma Stockholm Plus

Vi hjälper dig med allt i skärgården. Allt från städning, Snickeri, mat eller installation av smarta hem för att ge dig totalt kontroll över ditt skärgårdshus.

Med egen båt och flera års erfarenhet samt massvis med nöjda kunder gör vi nu en stor satsning och håller öppet alla dagar i veckan. Vi kan ta oss till öarna som inte är med på sjökortet så som tex , båtholmen. 

Tel: 0739 07 82 26

E-post: info@stadfirmaplus.se

 

Utforska din skärgårdsdröm med oss!

Välkommen till din skärgårdsallt-i-allo. Vi är din nyckel till skärgårdslivet, och vi är här för att göra din tid i skärgården så bekväm och njutbar som möjligt.

Upptäck Våra Tjänster

Oavsett om du behöver hjälp med städning, snickeri, matlagning eller installation av smarta hemlösningar i din skärgårdsstuga, så har du kommit rätt. Vår breda kompetens och passion för skärgårdslivet gör oss till det perfekta valet för att ta hand om alla dina behov.

Professionella på Sjön

Med vår egen båt och flera års erfarenhet är vi experter på skärgårdslogistik. Vi når även öarna som inte finns på de vanliga sjökorten, inklusive pärlor som Båtholmen. Du kan lita på oss för att leverera och hämta det du behöver när du behöver det.

Öppet Alla Dagar i Veckan

Vi förstår att skärgårdslivet inte följer någon traditionell arbetstid, och därför har vi nu öppet varje dag i veckan. Din bekvämlighet är vår prioritet, och vi finns här för dig när du behöver oss.

Total Kontroll över Din Skärgårdsvistelse

Vi erbjuder även installation av smarta hemlösningar som ger dig total kontroll över din skärgårdsstuga. Styra temperaturen, belysningen och säkerheten med hjälp av din smartphone, så att du kan skapa den perfekta stämningen i din skärgårdsdröm.

Upptäck Skärgårdslivet Med Oss

Sätt segel mot en smidigare, bekvämare och mer njutbar tid i skärgården med vårt team av skärgårdsexperter. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att utforska din skärgårdsdröm på dina villkor.

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.