Städfirma Vaxholm, Vaxholms Städexperter: För En Fräsch Skärgårdsupplevelse!

Fyll i vårt kostnadsfria offertformulär nedan:

Tel: 0739 07 82 26

E-post: info@stadfirmaplus.se

vi är ett lokalt företag på Vaxholm som vuxit och etablerat oss på flera orter.  Vi kan Vaxholm och med egen båt hjälper vi alla människor ute på Vaxholm och dess öar 365 dagar om året.  

Skillnaden mellan oss och andra är att vi hjälper dig hela vägen, med egna målare,  inredare, snickare,  elektriker och rörmokare kan vi fixa allt i ditt hem,  kontor eller fastighet .  Vi kallar det Vaxholm  PLUS.

På den vackra ön Vaxholm är det viktigt att ditt hem är en plats där du kan njuta av fräschör och lugn. Vårt team av dedikerade städexperter är här för att göra din vistelse i Vaxholm ännu mer speciell genom att erbjuda professionell städning som du kan lita på. Oavsett om du behöver städning för din sommarstuga, bostad eller företag, är vi här för att ta hand om dig.

Kontakta oss idag för att boka din städning och upplev skillnaden med professionell städning som är anpassad för Vaxholms unika charm. Låt oss göra ditt hem så fräscht som den omgivande skärgården!

Nu gör vi det igen! Efter stor efterfrågan och gedigen erfarenhet ger vi oss nu ut i skärgården och hjälper dig med diverser service och städtjänster. 
Vi erbjuder ALLA som bor ute i skärgården skärgårdstädning. Om det inte går någon färja så tar vi vår egna båt. 
Då trycket kommer vara hårt under sommaren rekommenderar vi er att göra en intresseanmälan redan nu helt utan förpliktelser.

Förutom det traditionella städtjänsterna som flyttstädning vaxholm, byggstädning, hemstädning vaxholm och kontorsstädning, erbjuder vi även Skärgårdsstädning och nättidning om man inte kan ta sig ut till dig via färjan då tar vi vår städbåt hem till er. 

Få ett kostnadsfritt prisförslag genom att ringa oss på

Tel: 0739 07 82 26

E-post: info@stadfirmaplus.se

Vi utgår från Rindö båthamn Vaxholm.

 

 

Klicka här för att besöka startsidan stadfirmaplus.se

Eller vår måleridel som är konstmaleri.se

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.