Kontorsstädning Stockholm

Välkommen till vår kontorsservice där vi har gjort det super enkelt för dig att bedriva din kontorsservice och lösa alla dagliga utmaningar.

Kontakt: info@stadfirmaplus.se , tel: 0739 07 82 26 

Städning: Vi ser rengöring som en helhetsupplevelse på kontoret. Därför kan du som kund alltid välja om du önskar helt doft och allergi fritt medel, eller en special fräsch doft så som tex äpple eller citron. Vi lägger även stort fokus på badrummet och kontoret så att det alltid luktar fräscht genom tex doft pinnar.

Vi ser även över förbrukningsmaterialet så som toalett borstar, diskborstar m.m. där vi byter ut allt plast mot hållbart material så som bambu. 

Hela kontoret kan använda smart återvinning där vi ställer ut olika återvinnings kärl där ni själva kan skräddarsy vilka kärl ert kontor har behov av samt utseendet så dom matchar till ert kontor. Vi har alla typ av kärl så som plast, papper, kartong, burkar, glas, elektronik, farligt avfall och återbruk.

Återbruksdelen kan ni ställa ut det saker ni önskar sälja / återbruka. Vi gör en bedömning på plats vi upphämtning och det som går att återbrukar försöker vi sälja / skänka beroende på överenskommelsen med kunden. Det som inte går att återbruka återvinns istället. 

Önskar du kontakt med vår kontorsservice ansvarig, fyll i formuläret nedan:

 

Kontaktformulär