Städfirma Uppsala, Kontorsstädning Uppsala, Hemstädning Uppsala

Välkommen till Städfirma Plus - Ditt Val för Exklusiv Städning i Uppsala!

Tel: 0739 07 82 26

E-post: info@stadfirmaplus.se

Vi erbjuder även målare i Stockholm och är en målerifirma i Stockholm,  med egen båt. Samt elektriker, rörmokare m.m. 

Kontakta oss om du önskar hjälp på ditt ställe. Mail: info@stadfirmaplus.se

Vi på Städfirma Plus tror på att ett rent och välskött hem är grunden till välbefinnande och harmoni. Därför strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar och leverera en städning av absolut högsta kvalitet. Med vår lokala närvaro i Uppsala har vi inte bara en passion för rena hem, utan också för att skapa en positiv förändring i våra kunders liv.

Vad gör Städfirma Plus unikt?

  1. Exklusivitet i varje hörn: Vi förstår att varje hem är unikt, precis som dess ägare. Vårt dedikerade team av professionella städexperter tar sig tid att förstå dina specifika behov och önskemål. Resultatet? En skräddarsydd städning som gör ditt hem skinande rent på ditt sätt.

  2. Gröna val: Vi är inte bara engagerade i att göra ditt hem rent, utan också att göra det på ett miljövänligt sätt. Med vårt utbud av miljövänliga rengöringsprodukter och metoder kan du känna dig trygg med att vi tar hand om ditt hem och planeten.

  3. Trygghet och förtroende: Din trygghet är vår högsta prioritet. Alla våra medarbetare genomgår rigorös bakgrundskontroll och utbildning för att säkerställa högsta standard av integritet och professionalitet. Du kan lita på oss att ta hand om ditt hem som om det vore vårt eget.

  4. Flexibilitet som passar dig: Vi förstår att livet kan vara hektiskt. Därför erbjuder vi flexibla bokningsalternativ som passar din tidtabell och livsstil. Oavsett om det är en engångsstädning eller regelbundna sessioner, är vi här för att hjälpa till när det passar dig bäst.

  5. Kundnöjdhet garanterad: Vi strävar alltid efter att leverera en städning som får dig att le. Din glädje är vår belöning. Om du någonsin skulle vara missnöjd med vår service, är vi dedikerade till att göra det rätt och säkerställa att du är helt nöjd.

Städfirma Plus är inte bara en städfirma - vi är ditt partnerskap för ett renare, mer organiserat och hälsosamt hem. Med vår passion för detaljer, engagemang för kvalitet och önskan att göra en positiv skillnad, är vi stolta över att vara Uppsalas föredragna val för städning.

Upplev skillnaden med Städfirma Plus idag. Kontakta oss för att boka din första städning och ta steget mot ett renare och mer harmoniskt hem."

Kontaktformulär