Städfirma Vaxholm, Kontorrstädning och hemstädning Vaxholm

Med lokalt kontor och egen båt har valt att anpassa oss efter det behov som finns här på Vaxholm  Förutom det traditionella städtjänsterna som flyttstädning, byggstädning, hemstädning och kontorsstädning. Vi erbjuder vi även Skärgårdsstädning.  info@stadfirmaplus.se,  Tel: 0739 07 82 26

🛥️ Upptäck Renhet med Ett Extra Plus – Välkommen till Städfirma PLUS Vaxholm! 🛥️

Letar du efter en städfirma som tar renhet till en ny nivå? Då har du hittat rätt! Städfirma PLUS Vaxholm erbjuder inte bara professionell städning av högsta kvalitet, utan vi har även en egen båt som gör oss till den ultimata städlösningen för dig med boende i skärgården. Lita på oss för en felfri städupplevelse som inkluderar bekväm båttransport.

Varför välja Städfirma Stockholm PLUS Vaxholm?

Skräddarsydda Städlösningar: Vi förstår att varje hem och varje behov är unika. Våra skräddarsydda städlösningar säkerställer att varje yta, varje hörn och varje detalj blir skinande rent.

Professionell Expertis: Vårt erfarna team av städexperter har den kompetens som krävs för att hantera alla städuppdrag – stora som små. Vi älskar vad vi gör och det syns i varje felfri rengöring vi utför.

Båttransport Inkluderat: Som den enda städfirman i Vaxholm med egen båt kan vi erbjuda en unik fördel. Vi tar oss enkelt till ditt boende i skärgården och ser till att ditt utrymme blir lika vackert som den omgivande naturen.

Kvalitet och Pålitlighet: Vi sätter kvalitet och pålitlighet främst. Varje rengöringssession är utförd med precision och omsorg, och vi är alltid där när vi säger att vi är det.

Hållbar Renhet: Vi strävar efter att använda miljövänliga rengöringsprodukter och metoder för att bevara den vackra skärgårdsmiljön som vi älskar.

Kontakta oss för Båtburen Renhet i Vaxholm!

Luta dig tillbaka och låt oss ta hand om städningen – med en extra touch av skärgårdskomfort. Kontakta Städfirma PLUS Vaxholm idag för att få en skräddarsydd offert och upptäck hur vi tar din renhet till en ny nivå. Vi är din pålitliga partner för en ren och strålande tillvaro.

Kontaktformulär